ERNÆRINGSRIGTIGT FODER I TOPKVALITET TIL HUNDE OG KATTE

Leveringsbetingelser

Leveringstidspunkt:
Leveringstidspunktet angives ved ordrebekræftelse og kan variere afhængigt af produktet og mængden. Vi bestræber os på at opfylde leveringsdatoen så præcist som muligt. Ved eventuelle forsinkelser vil kunden blive underrettet i god tid.

Leveringssted:
Varerne leveres til den adresse, der er angivet af kunden ved bestillingen. Det er kundens ansvar at sikre, at leveringsstedet er tilgængeligt og egnet til modtagelse af varerne.

Fragtomkostninger:
Fragtomkostninger beregnes baseret på leveringsadressen, vægt og volumen af de bestilte varer. Fragtomkostninger angives tydeligt i ordrebekræftelsen.

Modtagelse af varer:
Det er kundens ansvar at kontrollere varerne ved modtagelsen. Eventuelle synlige skader eller mangler skal straks anmeldes til fragtføreren og dokumenteres på fragtbrevet. Kunden skal også kontrollere, om antallet af modtagne varer stemmer overens med ordrebekræftelsen.

Returnering og reklamation: Eventuelle reklamationer vedrørende kvalitet eller mængde af varerne skal indgives skriftligt inden for en rimelig tidsramme efter modtagelsen af varerne. Returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale og i overensstemmelse med vores returvilkår.
Ansvarsfraskrivelse: Vi påtager os intet ansvar for forsinkelser eller skader, der skyldes omstændigheder uden for vores kontrol, såsom force majeure, naturkatastrofer, strejker eller transportproblemer.
Ved at afgive en ordre hos os accepterer kunden disse leveringsbetingelser og forpligter sig til at overholde dem.

Husk du er også velkommen til at afhente i vores foderbutik. Du finder os her

Returnering og reklamation:

Eventuelle reklamationer vedrørende kvalitet eller mængde af varerne skal indgives skriftligt inden for en rimelig tidsramme efter modtagelsen af varerne.

Returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale og i overensstemmelse med vores returvilkår.

Vi påtager os intet ansvar for forsinkelser eller skader, der skyldes omstændigheder uden for vores kontrol, såsom force majeure, naturkatastrofer, strejker eller transportproblemer.

Ved at afgive en ordre hos os accepterer kunden disse leveringsbetingelser og forpligter sig til at overholde dem.

Levering direkte til dig overalt i Danmark.

Du er også velkommen til at afhente i vores
foderbutik